Jobbig period

Vill inte vara tråkig men kommer pausa helt tills jag kommer hem från Budapest nästa söndag.
Är så stressad i livet just nu och är saker som gormar, får inte göra min praktik i vår som det var tänkt utan måste vänta till hösten vilket rör om.
Det är väldigt påfrestande ha min sambo i Stockholm och jag saknar honom hela tiden, speciellt nu då det är den här perioden på året.
Sen har jag inte sovit bra sista tiden. Kan inte somna utan är vaken till tre-fyra med en oro i kroppen och när jag väl somnar så vaknar jag med jämna mellanrum och vaknar på morgonen med huvudvärk.
Är för orolig i kroppen för att läsa vilket gör mig stressad då jag verkligen vill men jag kan inte koncentrera mig alls!

Ha tålamod med mig, är strax tillbaka och hoppas mer motiverad än någonsin! Däremot ska jag välja ut bok åt min fina bokvän Malin på fredag och det ser jag fram emot! Denna månad ska vi köra dystopi, min favoritgenre!

Vill inte skylla ifrån mig, vill bara förklara!
Kram på Er därute!

Internetkrångel

Vet att det skulle komma upp recensioner men mitt internet krånglar och har försökt gånger flera nu och det bli bara fel! Så frustrerande:/
Ni får ha lite tålamod då jag inte orkar skriva recensioner på iphonen, tar ju en evighet..
Så passar på lägga mig på sängen och läsa och dricka ett stort kallt glas pepsi Max!

Synda - Sylvia Day

Synda
Författare: Sylvia Day
Orginaltitel: Seven years to sin
Serie: -
Sidor: 301
 
Denna bok är ett Recex från Bookmark och det tackar jag hemskt mycket för!
 
Tycker framsidan är enkel och snygg, materialet känns nästan som sammt, vilket jag gillar.
 
Från adlibris:
"DEN ULTIMATA KÄRLEKSHISTORIEN

Jessica Tarley är en modig och modern lady i det tidiga 1800-talets England. En mättad sommarnatt, bara timmar före hennes eget bröllop, bevittnar hon av en tillfällighet hur den skandalöse Alistair Caulfield säljer sin kropp för pengar.

När Jessica efter sju passionslösa äktenskapsår och som nybliven änka stiger ombord på Alistair Caulfields skepp för en resa över Atlanten blir det början till en både märklig och mäktig relation.

Synda har beskrivits som ”en utforskning av intimitetens och åtråns anatomi” och ”Jane Austen möter Fifty Shades”. Framför allt är det en stark berättelse om en ung kvinna som vågar trotsa samhällets förväntningar genom att leva ut sin längtan, och på så vis upptäcker en ny sida av livet – och sig själv."

 

Jag måste erkänna att det tog ett tag för mig att komma in i boken, de första 50 sidorna gick lite segt, men då jag väl tog mig tiden att komma in så kunde jag inte sluta läsa!

Tycker inte att man ska jämföra denna med fifty shades serien för det är inte alls samma. Här är det vanligt, men väldigt erotiskt sex och Jessica tar för sig och är inte undergiven eller särskilt osäker.

Jag gillar kärlekshistorien mellan Jessica och Alistair då det inte kommer direkt. Jag tänker rätt mycket på själlös fast utan övernaturliga inslag då den utspelar sig i 1800-talets England, vilket jag älskar! Gillar beskrivningen av Jessicas kläder och att det finns historier runt om.

Det är en kärlekshistoria som jag själv skulle vilja uppleva!

Det som handlar om Jessicas syster Hester tycker jag nästan är bäst med hela boken, jag vart både arg och upprörd och tycke det var spännande vad som skulle hända.

Jag tyckte boken var väldigt bra och gillar att det inte är en serie och jag tycker att Sylvia knyter ihop slutet precis som jag vill ha det.

Längtar verkligen till Sylvias nästa bok "ÄLska" släpps i Aprill och hoppas verkligen jag kommer få chans läsa även den! TAck igen Bookmark för att jag fick äran att läsa den!

 

                                                                        Betyg: 4,5/5

 

Lägesrapport

Precis (för 5 minuter sen) läste jag ut Synda så recension på den och 5 andra böcker kommer imorgon! Ska även försöka göra en bookhaul om någon vill se?
Ni älskar dem inte får följa med till jobbet inatt då jag jobbar femte och sista natten denna vecka, därför så låg uppdatering.. Ny vecka och nya tag imorgon!

Första bokvänsboken!

Fick in första bok från Malin i förrgår och vart superglad att jag fick just denna!
Ska erkännaattden redan är utläst och gilladeden skarpt( recensionkommertill helgen) Har även hunnit vara och shoppa tvåan och läst den med, så det tackar vi för Malin!
Var superkul öppna och se, nästa ska jag öppna i vidoe istället, tänkte det kanske är mer kul?:)
 

Då var det dags!

6 timmar tåg har gjort att jag börjat med denna tegelstenen, känns väldigt positivt än så länge!

vettansbocker.blogg.se

Jag är en brud på 29 år som älskar att läsa. Jag läser med YA, men även en hel del deckare och chicklit! Tänkte det skulle vara kul att skriva av sig om det man läser och hålla sitt minne i form:)

RSS 2.0