Lycka!

Var in på cdon och såg att man kunde boka " Dödens stad" som är den tredje delen i Legenden om MarwHayle av Peter Bergting! Gillade de två första böckerna väldigt mycket, de är lättlästa och fångade mitt intresse, roligt läsa fantasy igen! Så tror det var 3/6 den skulle släpas så det ser jag verklige fram emot!
 
                                                 
 
 


Kommentarer
Jennifer

Sv: Jag hittade boken med det omslaget på SF bokhandeln i Stockholm. På adlibris och Amazon visar de boken med originalomslaget, men på Cdon och Bookdepository så visar de boken med ett annat omslag (Det där blåa med gul text, jag antar att det är omslaget som du syftar på). Innan jag köpte den i en fysisk bokhadel så kollade jag ISBN numret på Goodreads för den boken med origanalomslaget, och alla Touch of Frost böcker som fanns att köpa online hade samma ISBN nummer som det som jag kollade upp på Goodreads. Jag trodde också att boken hade tagit slut, men jag tror att även om du skulle beställa boken från Bookdepository till exempel, där de visar det blåa omslaget så är jag ganska säker på att du får boken med originalomslaget, eftersom att alla har samma ISBN och verkar vara samma utgåva av boken, fast med olika bilder på omslaget :) Hoppas det hjälpte!

Svar: Tack så jättemycket för hjälpen vart alldeles förvirrad själv, men då vågar jag nog beställa från bokkdepository:)
None None

2013-05-16 @ 13:51:21
URL: http://aloveforbooks.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vettansbocker.blogg.se

Jag är en brud på 29 år som älskar att läsa. Jag läser med YA, men även en hel del deckare och chicklit! Tänkte det skulle vara kul att skriva av sig om det man läser och hålla sitt minne i form:)

RSS 2.0