Bookshelf tour i TBR hyllan

Ni får ursäkta dåligt ljus och som vanligt är jag ju virrigare än virrigast och är sämt på uttala namn;)
 
 


Kommentarer
Tessans Bokblogg

OMGGGG VERONICA!!! Vilken hylla alltså! Gud vad avis jag är. Där är så många jag vill ha: Obsidian, Unwind och The unbecoming of mara dyer. Ser väldigt mycket fram emot dina recensioner. Och fy fan vad skönt att det inte bara är jag som har typ hundra olästa böcker. Det där köpstoppet alltså, jag håller hårt i det! Kul att du också kör på köpstopp. Vi får se vem som håller ut längst, hahahaha. Eller huuur, jag vill också bara sätta mig ner och klicka hem tio böcker, hatar köpstopp...men det är det enda rätta! :P Tack för en fin fin bookshelf tour. Jättekul att se! :D Kramar!!

2013-02-14 @ 19:27:51
URL: http://tessansbokblogg.blogg.se/
Alba

Så många fina böcker som även jag vill ha och läsa, kan inte låta bli att bli lite avundsjuk. Har köpstopp under hela februri och har lyckats någorlunda bra hittills tycker jag, har enbart fått en tävlingsvinst och ett tre recex varav alla var måsten. Två av de var beställda i januari och det tredje var till Bokcirkeln :)
Lycka till med ditt köpstopp, för jag vet hur svårt det är att hålla fingrarna i styr! När jag fyller år (i april, med andra ord ganska snart) ska jag göra en födelsedagsbokbeställning till mig själv, det blir min belöning ;)
Det var en rolig och underhållande Bookshelf Tour!

2013-02-14 @ 19:48:56
URL: http://boklyckan.blogspot.se
Elin - Bokparadiset

Sjukt många böcker där som jag vill läsa och ha!! Riktigt avundsjuk blir jag, hoppas du hinner läsa en del under köpstopet! :)

2013-02-15 @ 13:13:41
URL: http://bokparadis.blogg.se
[Anna]

Vi verkar vara en hel del bokhamstrar som kör med bokköpsstopp nu, ja efter bokrean ;)

2013-02-16 @ 16:12:16
URL: http://bokraden.blogspot.com
Miriam - Schitzo-Cookie

Oj så många fina böcker! Blir riktigt avis ^^

2013-02-24 @ 10:29:00
URL: http://schitzo-cookie.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vettansbocker.blogg.se

Jag är en brud på 29 år som älskar att läsa. Jag läser med YA, men även en hel del deckare och chicklit! Tänkte det skulle vara kul att skriva av sig om det man läser och hålla sitt minne i form:)

RSS 2.0